Werknemers

Loopbaancoaching & persoonlijk leiderschap

 

Diep van binnen wil iedereen doen waar hij goed in is, wat hij leuk vindt. Maar onderweg vind je veel verleiding, belemmerende gedachten, verkeerde prikkels en schijnveiligheid.

Die kunnen je behoorlijk klem zetten in je ontwikkeling. JobResult maakt de weg vrij voor nieuwe kansen en inzichten. Als cliënten ontdekken wie ze graag willen zijn, als professional en als mens, dan lopen ze naar buiten met een euforisch gevoel. Dát willen wij zien.

 

In dat proces laten we enerzijds onze warme, persoonlijke kant zien. Het vereist immers veiligheid om het achterste van je tong te laten zien. Daarom zijn we uiterst integer in ons denken en handelen. Om vervolgens bij de kern te komen, zijn we direct en vragen we door. Bij JobResult werken ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend in de praktijk en die oprecht willen helpen. Zo bereiken we resultaat.

Loopbaancoaching

Wil jij een loopbaan die je energie geeft? Gebruik je je talenten en ambities in je werk? Zijn werk en privé in balans? Het individueel loopbaantraject van JobResult helpt je in de zoektocht naar een bevredigende en betekenisvolle carrière. 

We visualiseren je ideale loopbaan en brengen inzicht in je talenten, drijfveren, kernwaarden, kennis & kunde en gezondheid & vitaliteit. Zo stellen we je professioneel profiel samen en dagen we je uit de mogelijkheden te onderzoeken. Je kunt daarbij gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van specialisten, zoals een ondernemerscoach, personal trainer, vitaliteitscoach en financieel adviseur. 

 

Met je masterplan in de hand ga je op zoek naar de beste vervolgstap voor je loopbaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van je plan. Wij zijn je sparringpartner: We geven tips, openen deuren, ontwikkelen de juiste mindset en bereiden je voor op belangrijke gesprekken. Samen zorgen we voor een loopbaan die je energie geeft.

360 graden model

Persoonlijk Leiderschap

Wil jij je leven in eigen hand nemen? Op zoek naar optimisme en zelfvertrouwen om te genieten, te durven en je volle potentieel benutten? Zit er meer in dan je er momenteel uit haalt? Persoonlijk leiderschap gaat over het goed benutten van je talenten en unieke kracht. Over het creëren van perspectief, het verkennen van de route daar naartoe en focus op een realistisch actieplan. 

 

Tijdens de workshop Persoonlijk leiderschap brengen we in kaart wat je nodig hebt om het initiatief naar je toe te trekken. Door oefeningen leer je proactief te zijn. Je gaat werken aan zelfreflectie. Hoe kun je aangeleerde gewoontes doorbreken? De workshop is een ontdekkingstocht naar jezelf. Jij neemt de leiding over je leven en dat maakt je ook voor anderen een sterke leider.

 

Duurzame inzetbaarheid voor leidinggevenden

Het essentiële belang van duurzame inzetbaarheid voor zowel werkgever als werknemer neemt snel toe. En dat heeft óók invloed op je manier van leidinggeven. Maar wat betekent eigenlijk ‘duurzaam inzetbaar’? Waarom is het zo belangrijk? Hoe werk je aan je eigen inzetbaarheid en die van je medewerkers? Het doel: bevlogenheid, plezier en gezondheid op de werkvloer.

 

Het programma Een leven lang inzetbaar voor leidinggevenden is een tweedaagse experience. Deelnemers worden met theorie- en praktijkonderdelen meegenomen in de wereld van duurzame inzetbaarheid. Ze krijgen inzicht in hun eigen inzetbaarheid en handvatten om met medewerkers vorm te geven aan het onderwerp. En we maken een plan van aanpak om het te realiseren.