Werknemers

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent dat je de regie neemt. Regie over jouw leven, ook in het werk. Natuurlijk is het belangrijk dat je werkgever naar je luistert, heldere kaders schept en je faciliteert, maar jij bent degene die verantwoordelijk is voor het goed benutten van je talenten en unieke kracht. Het gevoel dat je zelf aan het stuur zit geeft je energie en daar wordt je blij van, toch?

 

Dat neemt niet weg dat je af en toe wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Bijvoorbeeld bij het creëren van perspectief, het verkennen van de route daar naartoe en focus op een realistisch actieplan. Daar zijn wij voor.

Wil jij het beste uit jezelf halen?

Ontdek jouw talenten, drijfveren, kernwaarden en competenties. Maak concreet hoe een energieke en betekenisvolle loopbaan er voor jou uitziet, het type werkzaamheden waar jij blij van wordt en in wat voor werkomgeving je het beste tot je recht komt.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Bekijk met behulp van de arbeidsmarktkansen-scan jouw mogelijkheden bij je huidige of een nieuwe werkgever. Voer oriënterende gesprekken of vind stagemogelijkheden va ons netwerk en laat ons jou helpen met je personal branding, voorbereiding op sollicitatiegesprekken of onderhandelingen.

 

Stress-gerelateerde klachten of uitgevallen?

Deze klachten verdwijnen niet vanzelf door rust. Met de juiste hulp en begeleiding kun je starten met jouw herstel en afrekenen met oude patronen die voor jou niet langer werken. Wij geloven dat een actief herstel en een spoedige start onder deskundige begeleiding het verschil maken.

Jij bent meer dan een baan!

Daarom kijken we niet alleen naar jouw loopbaan, maar naar alle aspecten die belangrijk zijn om lekker in je vel te zitten en goed te functioneren:

 

– Wat weet en kun je, wat heb je nog te ontwikkelen en hoe houd je dit op peil?

– Voel jij je mentaal en fysiek fit, zodat je op je werk én thuis goed in je vel zit?

– Ben je bevlogen of lek je juist energie en ben je blij als je werkdag erop zit?

– Zijn werk en privé bij jou in balans?

 

Wij geloven erin dat we je met deze ‘360 graden aanpak’ beter helpen. Tenslotte zijn niet de afzonderlijke factoren, maar is de optelsom ervan bepalend voor jouw welzijn en succes. Laten we er dan ook een samenhangend geheel van maken!

cirkel

Kwaliteit door specialisten

Als je brood nodig hebt ga je niet naar de slager. De bakker is nou eenmaal beter in brood bakken. Zo kijken wij ook naar onze dienstverlening. Daarom vormen we met een aantal vaste partners een multidisciplinair team van vakspecialisten, zodat we jou ook écht goed kunnen helpen op het moment dat het ertoe doet. Jouw coach bewaakt vervolgens de onderlinge samenhang tussen de verschillende specialismen.