Corina Rossen

Als loopbaanprofessional, trainer en coach heb ik een machtig mooi vak en door de voortdurend veranderende  arbeidsmarkt vind ik ons vakgebied permanent boeiend. Ik kan er met volle teugen mijn persoonlijke missie in kwijt: Individuen, teams en organisaties verder helpen in hun duurzame ontwikkeling

In mijn eigen loopbaan hebben mens en werk altijd centraal gestaan. Na mijn studie aan de Akademie Mens-Arbeid (nu Fontys Hogeschool HRM en Psychologie), heb ik lange tijd als consulent, vestigingsmanager en accountmanager gewerkt bij een uitzendorganisatie, opleidingsinstituut en re-integratiebedrijf. Sinds 2006 werk ik als zelfstandig loopbaanprofessional, coach en trainer voor een diversiteit aan individuen en opdrachtgevers in het (wetenschappelijk) onderwijs, financiële en zakelijke dienstverlening, zorg, industrie, profit en non-profit. 

Ik ben Noloc Erkend Loopbaanprofessional, NLP-practitioner, Trainer Post-HBO, TMA-Certified Professional, coach Werkenergieanalyse® en voortdurend bezig mijn eigen kennis en kunde te ontwikkelen. 

Met de collega’s van JobResult hebben we een krachtig, professioneel en vooral leuk team voor onze opdrachtgevers klaar staan met het doel het verhogen van inzetbaarheid, persoonlijke groei, competentieontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. 

Ik kijk uit naar een ontmoeting !