Bas Hernaus

Ik ben Bas Hernaus (1971). Na mijn studies HBO Personeel & Arbeid en Algemene Sociale Wetenschappen heb ik als HR Professional een proven track record opgebouwd in de vakgebieden; Strategische Personeelsplanning, Performancemanagement, (Corporate) Recruitment en Duurzame inzetbaarheid (Arbeidsmobiliteit) opgedaan binnen zowel multinationals als binnen het MKB. ). Betrokken, klantfocus, mensgericht, energiek en focus op resultaat zijn kenmerken die goed bij mij passen. Ik steek graag de handen uit de mouwen om concrete resultaten te behalen maar lever ook graag een bijdrage aan het ontwikkelen van nieuwe concepten en verbeteren van bestaande diensten en/of processen.

Gedurende mijn loopbaan ben ik er steeds meer in gaan geloven dat er voor iedereen een pad ligt om succesvol en met plezier te kunnen werken. Om te kunnen worden wat iemand werkelijk is. Weten wat je talenten en drijfveren zijn, mentaal en fysiek fit zijn en een positieve balans tussen werk en privé zijn naar mijn mening hierbij belangrijke voorwaarden. Voorwaarden die door zowel medewerker als organisatie positief te beïnvloeden zijn door samen verantwoordelijkheid te nemen.
Het is mijn passie om mensen en organisaties te adviseren en te ondersteunen bij het vinden van het juiste pad, dit pad dan ook daadwerkelijk durven op te gaan en te blijven volgen.